WordPress websites in goed gezelschap

Berrefonds vzw

In mei 2020 ging de nieuwe website van Berrefonds vzw online. Een huzarenstuk! Na een grondige analyse van de bestaande website, die uit zijn voegen barste, hebben we alle content in kaart gebracht en een nieuwe structuur uitgewerkt. Vervolgens werden de sitemap en wireframes telkens afgestemd met het Berrefondsteam.

De dames van Studio Maria werkten op basis daarvan het design en alle content volledig op maat uit en dat hebben wij omgezet naar een WordPress website.

Meer dan 130 pagina’s werden zo ingedeeld dat ze snel en gemakkelijk te vinden zijn. Los van wie de bezoeker is, want dat zijn niet enkel ouders of framily met verdriet, maar ook professionals, vrijwilligers en sponsors op zoek naar informatie! En iemand die vandaag als ouder de website bezoekt, komt misschien over een tijd terug als vrijwilliger.

De website moet bovendien vooral futureproof zijn. Het Berrefonds blijft groeien en komt constant met nieuwe ideeën en verbeteringen aan, die allemaal op de bestaande structuur moeten (kunnen) groeien.

www.berrefonds.be